Concept information
PREFERRED TERM
664.0286Kjemisk konservering
BROADER CONCEPT
ENTRY TERMS
- Kjemisk konservering--næringsmidler
- Lakesalting av matvarer
- Lakesalting av matvarer--industriell konservering
- Røyking av matvarer
- Røyking av matvarer--industriell konservering
- Sursyltede matvarer--industriell konservering
- Sursylting av matvarer
- Sursylting av matvarer--industriell konservering
- Sylteagurk--industriell konservering
IDENTIFIER
- ocd00161212
NOTATION
- 664.0286
URI
http://dewey.info/class/664.0286/e23/
{{toUpperCase label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}