Concept information
PREFERRED TERM
641Mat og drikke
BROADER CONCEPT
NARROWER CONCEPTS
- 641.7 Bestemte teknikker og prosesser innen matlaging
- 641.2 Drikkevarer
- 641.01 Filosofi og teori, gastronomi
- 641.4 Konservering og lagring av mat
- 641.3 Mat
- 641.5 Matlaging
- 641.092 Mat og drikke--biografier
- 641.0902 Mat og drikke--middelalderen
- 641.03 Mat og drikke--ordbøker
- 641.0712 Mat og drikke--ungdomsskoleopplæring og videregående opplæring
- 641.0284 Mat og drikke--utstyr
- 641.6 Tilberedning av bestemte råvarer
- 641.8 Tilberedning av bestemte typer retter og tilberedning av drikkevarer
IDENTIFIER
- ocd00159127
NOTATION
- 641
URI
http://dewey.info/class/641/e23/
{{toUpperCase label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}