Begrepsinformasjon
ANBEFALT TERM
641.63-641.67Tilberedning av matvarer fra dyrkede planter og tamme dyr
OVERORDNEDE BEGREPER
UNDERORDNEDE BEGREPER
- 641.6351 Bomullsfrøolje--matlaging
- 641.64 Fruktjuice--matlaging med, …
- 641.65 Grønnsaker--matlaging, …
- 641.6379 Hasjisj--matlaging med, …
- 641.6373 Kaffe--matlaging med
- 641.66 Kjøtt--matlaging, …
- 641.6382 Kondimenter--matlaging med, …
- 641.631 Kornsorter--matlaging, …
- 641.6383 Kryddere--matlaging med
- 641.6377 Maté--matlaging med
- 641.6385 Matoljer--matlaging, …
- 641.67 Meieriprodukter--matlaging
- 641.6384 Pepper og pepperfrukter--matlaging med
- 641.6378 Sikorirot--matlaging med
- 641.6374 Sjokolade--matlaging med, …
- 641.636 Sukker--matlaging med, …
- 641.6372 Te--matlaging med
- 641.633 Ubenyttet
IDENTIFIKATOR
- ocd00159522
URI
http://dewey.info/class/641.63-641.67/e23/
{{toUpperCase label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}