Informasjon om omgrepet
TILRÅDD TERM
664.9Kjøtt og lignende matvarer
OVERORDNA OMGREP
UNDERORDNA OMGREP
- 664.95 Andre typer kjøtt og lignende matvarer
- 664.9002 Diverse
- 664.9001 Filosofi og teori
- 664.94 Fisk og skalldyr
- 664.93 Fjærfe
- 664.9003-664.9009 Generell forminndeling
- 664.902 Konserveringsteknikker, slakting, kjøttskjæring
- 664.92 Rødt kjøtt
- 664.906-664.909 Tilsetningsstoffer, tester, analyser, kvalitetskontroller, biprodukter, emballering
TILVISINGSTERM
- Kjøtt--industriell bearbeiding--teknologi
IDENTIFIKATOR
- ocd00161420
URI
http://dewey.info/class/664.9/e23/
{{toUpperCase label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}